Ποιοί Είμαστε

Η Λούσυ και η Τζίνα Κατεφίδη, δεύτερη γενιά φωτογράφων, δραστηριοποιούνται στο χώρο της φωτογραφίας από το 1993. Με μέντορα τον πατέρα τους Γιώργο Κατεφίδη, αναγνωρισμένο και καταξιωμένο φωτογράφο του Αγρινίου από το 1968 αλλά και με σπουδές στην φωτογραφία σε μεγάλες σχολές του Παρισιού έχουν καταφέρει να δώσουν άλλη διάσταση στη φωτογραφία.

Ο Τέλειος Γάμος

Όλοι οι φωτογράφοι δεν είναι ίδιοι. Αυτό είναι ένα πραγματικά σημαντικό σημείο να προσέξετε καθώς μερικά ζευγάρια πιστεύουν ότι η τιμή θα μπορούσε να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας όταν επιλέγουν τον φωτογράφο τους.Καθώς το κόστος είναι φανερά σημαντικό θα πρέπει να λάβετε υπ” όψιν σας την προσωπικότητα του φωτογράφου, τα προσόντα , το στυλ , την τεχνική ικανότητα , τον εξοπλισμό και άλλους παράγοντες κλειδιά.
Θα περάσετε πολύ χρόνο με τον φωτογράφο σας την ημέρα του γάμου γι” αυτό θα πρέπει να τα πηγαίνετε καλά μαζί του. Ιδανικά θα μπορέσετε να δουλέψετε με κάποιον που θα νοιώθετε άνετα μαζί του και που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το άγχος της ημέρας και όχι με κάποιον που θα σας διατάζει να κάνετε αυτό ή εκείνο με αγένεια. Είμαστε ευγενικές και φιλικές , έτσι δεν θα έχετε πρόβλημα μαζί μας.


 

Ένας επαγγελματίας φωτογράφος γάμου πρέπει να δουλεύει γρήγορα και να καλύπτει όλες τις πτυχές και τα γεγονότα την ημέρα του γάμου. Θα σχεδιάσουμε μαζί το πλάνο του γάμου σας για να είσαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά εκείνη την ημέρα.

“Με άρτια τεχνική κατάρτιση αποδίδουμε τις φωτογραφίες των πιο ιδανικών σας στιγμών, με άψογη απεικόνιση και καλλιτεχνική αισθητική .”